27. Juni 2017 13:16
Navigasjon
Besøkende
· Gjester online: 2

· Medlemmer online: 0

· Antall medlemmer: 508
· Siste medlem: Olet
Sist Sette Brukere
· paulen 6 dager
· dogbone 6 uker
· Johnny Viinb...14 uker
· Kenneth51 uker
· bulldog-nilsen71 uker
· hYper77 uker
· quiki78 uker
· torsteinram103 uker
· Frosty132 uker
· Craig150 uker
Siste artikler
· Backup - Sikkerhetsk...
· Themes - Tema
· TinyMCE - Html-redig...
· Paneler
· Locales - Språkfiler
Fødselsdager
honeyy27 Jun
Morsan29 Jun
arcus30 Jun
rhs08 Jul
eihusabo10 Jul
esig11 Jul
fjelltopp11 Jul
Tubaplayer13 Jul
kentproject18 Jul
espenbg20 Jul
Support Sider
Moving serverpark
NyheterLørdag d.23/10-2010 kl. 19.00 foretager vi en flytning af vores serverpark fra eget driftcenter i Nakskov til GlobalConnects nye datacenter i Odense. Vi forventer at være online igen natten til søndag kl. 03.00.
PHP-Fusion v7.01 endelig ute!
Den 1. August ble endelig den nye utgaven av CMSet ute. Denne pakken inneholder en del nye ting (som du kan sammenligne med gamlere utgaver her).

Link til nedlasting:: HER

// MERK: Pr. idag fins det ingen norsk oversettelse til den nye pakken, så om du ikke endrer visningsspråket på siden din til engelsk vil du oppdage en del mangler og feil.
PHP-Fusion v7.01 Release Candidate 2
Etter noen veldig lange måneder med venting er det nå endelig snart klart for den nye versjonen av PHP-Fusion, PHP-Fusion v7.01!

Hentet fra http://www.php-fusion.co.uk/news.php:
"Hello, everyone! After a lot of work, testing and bug fixing, we present you PHP-Fusion v7.01 Release Candidate 2, which we plan to release as soon as possible. This package is only meant for people willing to help us with the final inspection of v7.01 and considering everyone is expecting the final result, you should aim for a maximum of two weeks of testing. Just to be safe, do not use this package on a production website unless you backup everything before and you are willing to take responsibility for fixing anything going wrong after the update.

Short list on what's new in PHP-Fusion v7.01:

- session support for user login
- user management system upgrade (temporary ban with reason, anonymize accounts, account cancellation by members etc)
- three types on maintainence levels (Admins/Super Admins/Owner)
- go.php redirector for submitted web links
- SMTP port can be specified inside the admin panel
- user avatar auto resize
- BB code in navigation links
- custom image for news
- download admin page includes file upload form
- custom pages ID now visible in front of it's title in the admin panel's drop down box, for convenience reasons
- blacklist now includes the name of the admin who added the entry + the time stamp
- comments and ratings can be toggled on/off globally from the admin panel
- the visitor counter can be toggled from the admin panel
others

Known bugs affecting v7.01 RC2:

1. Forum img bbcode images are not resizing. [fix provided here]
2.
No database selected repeating message might appear on fresh install under certain conditions. [to be investigated]
3. Enabling private profile in the admin panel doesn't have effect. Member profiles are still public. [
to be investigated]
4. Guests can browse the site if
"Owner" maintenance mode is set. [to be investigated]"

Oversatt til norsk:
Hei, alle sammen! Etter mye arbeid, testing og bug-fixing, presenterer vi deg PHP-Fusion v7.01 Release Candidate 2, som vi planlegger å slippe så snart som mulig. Denne pakken er bare ment for folk villige til å hjelpe oss med den siste inspeksjon av v7.01, og i påvente til den endelige versjonen bør du sikte til maksimalt to uker med testing. Bare for å være trygg, bør du ikke ta i bruk denne pakken på en produksjonsnettsted uten at du har tatt backup på forhånd eller at du er villig til å ta ansvar for å fikse noe går galt under og etter oppdateringen.

Kort liste på hva som er nytt i PHP-Fusion v7.01:
- Økt støtte for bruker logikk
-
Oppgradert brukerstyringssystem  (midlertidig forbud med grunn, anonymisere kontoer, valgfri kontoavslutning for medlemmer etc.)
- Tre typer vedlikeholdsnivåer (Admin / Superadmin / Eier)
- Go.php omadresserer for innlagte nettlenker
- SMTP-port kan spesifiseres inne i admin-panelet
- Brukeavatar autoresize
- BB-kode i navigasjonskoblinger
- Tilpassede bilder for nyheter
- Nedlastningsadministrasjonssiden inneholder mulighet for filopplasting
-
IDer på tilpassede sider nå synlige foran sin tittel i adminspanelets nedtrekksboks, for enkelhets skyld
- Svartelistem inkluderer nå navnet på administratoren som la inn oppføringen + tidsangivelsen.
- Kommentarer og karakterer kan slås på / av globalt fra adminpanelet
- Telleren som viser antallbesøkende på siden kan slås av i adminpanelet
med mer ...

Kjente feil som påvirker v7.01 RC2:
1. Forumbilde BBCode bilder er ikke justerbar. [
fix provided here]
2. Meldingen 'Ingen database valgt' kan dukke opp ved fersk installasjon under visse tilfeller. [Skal undersøkes]
3. Aktivering av privat profil i admin-panelet ikke har effekt. Medlemsprofiler er fortsatt offentlig. [Skal undersøkes]
4. Gjestene kan bla gjennom nettstedet hvis "Eier" vedlikeholds-modus er satt. [Skal undersøkes]
PHP-Fusion v7.01 RC2
Last ned:
PHP-Fusion v7.01 RC2 [2.6MB]
Rapportere nye feil i: denne tråden (engelsk)


Snipp snapp snute
Nå har jeg drevet på med PHP-Fusion mer eller mindre aktivt i en fire-fem år. Jeg startet som vanlig bruker av systemet, uten noen kjennskap til disse såkalte dynamiske nettsidene, som dannes ved hjelp av dette mystiske PHP og MySql. Det første jeg gjorde etter at jeg ble interessert i hvordan selve systemet var bygget opp (haugevis av tekstfiler med – igjen - denne mystiske php i slutten) var å lage en norsk oversettelse. Den bygget hovedsaklig på en allerede eksisterende dansk versjon, da det som regel er raskere å oversette fra dansk til norsk enn fra engelsk. Det fantes allerede en norsk oversettelse, men denne var for en eldre versjon, husker ikke hvilken i farten.

Med en allerede eksisterende basiskunnskap i html, enkel bilderedigering og en gryende interesse for skript-språket php startet jeg så å lage mine første tema. Det har vel etterhvert blitt så jeg har laget mer enn 100 av dem, noen mer og noen mindre unike. Tema-delen er det som uten tvil har gitt meg mest glede. Utallige timer har gått med her, hvorav mye i perioder har gått med til å «sloss» med «erkefienden» Internet Explorer. Selv om ting har bedret seg, så...ja... «Don't get me started» (ler). En annen ting som har gledet er det å lage disse mystiske infusjonen som dette systemet liker så godt. Morsomt, utfordrende og ikke minst veldig lærerikt.

Men det som har gledet aller mest har nok vært supporten her på denne siden. Selv om dere av og til har vært noen masekopper, og stilt mange rare og innimellom umulige spørsmål, har jeg ofte humret godt. De positive tilbakemeldingene, humoren og den gode tonen har vel gjort det verdt bryet kan du si. Dere er alle unike og fine på hver deres måte, og vil ikke bli glemt.

De av dere som har hengt med så langt skjønner kanskje at jeg er i ferd med å ta farvel med denne siden. Avgjørelsen har kommet etter lang tids overveielse, og har sittet veldig langt inne. Det er flere grunner til at jeg ønsker å bruke tid på andre prosjekter og ting i livet. Det jeg kan si er at det på ingen måte har noe med dere her på PHP-Fusion Norge å gjøre.
Jeg har ett sterkt håp om at dere fortsetter å jobbe godt med PHP-Fusion, særlig ønsker jeg at noen fortsetter å utvikle den norske oversettelsen, til glede for dere selv og andre. Hvis dere er interessert i å bidra på den ene eller andre måten, ta kontakt med Kenneth her på siden. Selv vil jeg nok titte innom fra tid til annen, men uten å bidra med support osv.

Foruten å rette en stor takk til alle dere her inne, ønsker jeg også å takke Jan Møllgård, en kjempe på alle måter som betyr noe i livet. Den aller største takken går likevel til skaperen av dette unike systemet, Nick Jones. En mann som har min aller største respekt og beundring, som minner meg på at man aldri skal gi opp eller slutte å dele med andre. Nick forstår ikke norsk (han er jo fra Wales) så derfor kan jeg trygt skrive dette uten at jeg gjør han brydd, eller verre: innbilsk (ler).
Da har jeg skrevet mer enn nok, og sier med dette takk og farvel.

Med vennlig hilsen
Sveinung S.
Forventet nedetid for PHPFusion-no.com
NyheterVår host Web10 melder om følgende nedetid:

Linje afbrudt: Søn 7/3-2010 fra 18:00 til Man 8/3-2010 06:00

Vores linjeudbyder SEAS-NVE skal flytte 10 fiberkabler og en kabelbrønd på grund af en vejudvidelse varslet af kommunen.

Arbejdet starter søndag den 7. marts 2010 kl. 18:00 til mandag den 8. marts 2010 kl. 06:00. Linjen vil derfor være afbrudt i dette tidsrum.

Vi beklager de gener dette arbejde vil bevirke.

Med venlig hilsen
web10 / Talk Active ApS
[Oppdatert] Regler for bruk - Code of Conduct
PHP-FusionPHP-Fusion sitt Management Team har besluttet å lage ett lite tillegg til PHP-Fusion Code of Conduct («Regler for bruk»). Dette omhandler paragraf 3.2 som redegjør for vårt syn på produkter basert på PHP-Fusion. Dette er noe vi har hatt i tankene en stund fordi det alltid er noen prosjekter basert på PHP-Fusion som de (deres forfattere) hevder er er bedre på en eller annen måte. Med tanke på at det å lage et CMS som PHP-Fusion - sikre funksjoner, krav og sikkerhetsaspekter - på langt nær er gjort på en dag, er det normalt at man beholder en god del respekt og en sunn holding til utviklerne når man reklamerer for det nye produktet.

PHP-Fusion er fortsatt i utvikling, på samme måte som mer eller mindre all annen aktive programvare er det, og er derfor aldri helt ferdigstilt og aldri tilfredsstillende for alle. Dette er grunnen til at noen starter sine egne prosjekter som bygger på andres arbeid, med tanke på å ha alt man trenger. Dette handler bare om å være praktisk. Med all mulig respekt for utviklere som kan kode selv og gjøre ting bedre for seg selv og andre med samme behov, introduserer vi paragraf 3.2 i Code of Conduct for å minne om å gi respekt for fundamentet de bruker.

Når dette er sakt: vennligst ta en kikk på detaljene.
PHP-Fusion 7.00.07
PHP-FusionMed stor glede kan vi gi dere PHP-Fusion 7.00.07. Denne utgivelsen er heller ikke en sikkerhetsoppdatering, men henger sammen med PHP 5.3 oppdateringen 7.00.06. Den retter følgende feil:

- preg_match error i maincore.php
- versjon-nummer oppdateres
- år 2010 hardkodet

Som vanlig er den komplette pakken oppdatert, og det er en oppdateringspakke med bare de endrede filene. Denne gangen er det også en kombo-oppdatering for de av dere som ikke har oppdatert til 7.00.06 enda pga. preg_match feilen. Kombo-oppdateringen innheholder filene fra 7.00.06 og 7.00.07 oppdateringene.

Slik oppgraderer du:
-Sjekk at du bruker versjon 7.00.05 eller 7.00.06, oppgrader hvis nødvendig til 7.00.05
-Last ned PHP-Fusion Core 7 Edition 7.00.06-7.00.07 Kombo-oppdatering
-Pakk ut og last opp filene til siden din
-I admin-panel => System => Oppgradering, følg instruksene for oppgradering av database (det er bare versjonsnummeret som endres).
Logg inn
Brukernavn

PassordHar du glemt passordet?
Spør om et nytt ved å klikke her.
Shoutbox
You must login to post a message.

14/02/2016 20:19
Usj ja, alt for stille Sad

30/01/2016 18:19
Veeeeeeeeeldig stille her

26/01/2016 10:23
Er vist noen som har satt i gang med oversettelse sies det

15/01/2015 20:36
Kommer det en norsk versjon er v9?

05/01/2015 00:22
Tiden går ja. Vi venter vel nå mest på siste versjon Smile

Donasjon
Betal med Paypal NOK

7,672,869 Unike besøk