11. Desember 2017 09:36
Navigasjon
Besøkende
· Gjester online: 4

· Medlemmer online: 0

· Antall medlemmer: 508
· Siste medlem: Olet
Sist Sette Brukere
· dogbone 9 uker
· Kenneth14 uker
· paulen24 uker
· Johnny Viinb...38 uker
· bulldog-nilsen95 uker
· hYper100 uker
· quiki101 uker
· torsteinram127 uker
· Frosty156 uker
· Craig174 uker
Siste artikler
· Backup - Sikkerhetsk...
· Themes - Tema
· TinyMCE - Html-redig...
· Paneler
· Locales - Språkfiler
Fødselsdager
kark12 Des
Alex24 Des
Albina27 Des
TrengerLittHjelp30 Des
Support Sider
Snipp snapp snute
Nå har jeg drevet på med PHP-Fusion mer eller mindre aktivt i en fire-fem år. Jeg startet som vanlig bruker av systemet, uten noen kjennskap til disse såkalte dynamiske nettsidene, som dannes ved hjelp av dette mystiske PHP og MySql. Det første jeg gjorde etter at jeg ble interessert i hvordan selve systemet var bygget opp (haugevis av tekstfiler med – igjen - denne mystiske php i slutten) var å lage en norsk oversettelse. Den bygget hovedsaklig på en allerede eksisterende dansk versjon, da det som regel er raskere å oversette fra dansk til norsk enn fra engelsk. Det fantes allerede en norsk oversettelse, men denne var for en eldre versjon, husker ikke hvilken i farten.

Med en allerede eksisterende basiskunnskap i html, enkel bilderedigering og en gryende interesse for skript-språket php startet jeg så å lage mine første tema. Det har vel etterhvert blitt så jeg har laget mer enn 100 av dem, noen mer og noen mindre unike. Tema-delen er det som uten tvil har gitt meg mest glede. Utallige timer har gått med her, hvorav mye i perioder har gått med til å «sloss» med «erkefienden» Internet Explorer. Selv om ting har bedret seg, så...ja... «Don't get me started» (ler). En annen ting som har gledet er det å lage disse mystiske infusjonen som dette systemet liker så godt. Morsomt, utfordrende og ikke minst veldig lærerikt.

Men det som har gledet aller mest har nok vært supporten her på denne siden. Selv om dere av og til har vært noen masekopper, og stilt mange rare og innimellom umulige spørsmål, har jeg ofte humret godt. De positive tilbakemeldingene, humoren og den gode tonen har vel gjort det verdt bryet kan du si. Dere er alle unike og fine på hver deres måte, og vil ikke bli glemt.

De av dere som har hengt med så langt skjønner kanskje at jeg er i ferd med å ta farvel med denne siden. Avgjørelsen har kommet etter lang tids overveielse, og har sittet veldig langt inne. Det er flere grunner til at jeg ønsker å bruke tid på andre prosjekter og ting i livet. Det jeg kan si er at det på ingen måte har noe med dere her på PHP-Fusion Norge å gjøre.
Jeg har ett sterkt håp om at dere fortsetter å jobbe godt med PHP-Fusion, særlig ønsker jeg at noen fortsetter å utvikle den norske oversettelsen, til glede for dere selv og andre. Hvis dere er interessert i å bidra på den ene eller andre måten, ta kontakt med Kenneth her på siden. Selv vil jeg nok titte innom fra tid til annen, men uten å bidra med support osv.

Foruten å rette en stor takk til alle dere her inne, ønsker jeg også å takke Jan Møllgård, en kjempe på alle måter som betyr noe i livet. Den aller største takken går likevel til skaperen av dette unike systemet, Nick Jones. En mann som har min aller største respekt og beundring, som minner meg på at man aldri skal gi opp eller slutte å dele med andre. Nick forstår ikke norsk (han er jo fra Wales) så derfor kan jeg trygt skrive dette uten at jeg gjør han brydd, eller verre: innbilsk (ler).
Da har jeg skrevet mer enn nok, og sier med dette takk og farvel.

Med vennlig hilsen
Sveinung S.
Kommentarer
337 #1 Frosty
den 18. april 2010 15:11
Hei Sveinungs

Takker så mye for all hjelp jeg fikk i starten, tror ikke jeg hadde valgt PHP-Fusion hvis det ikke var for den gode hjelpe av deg og resten av forumet. Du har vært til stor hjelp til både meg og alle andre her.
Din ekspritise innen coding er bare helt enestående og du vil nok bli savnet når man har en nøtt å knekke.

Tiden forandrer seg og nye ting skal utforskes, lykke til ;-D

Mvh.
Frosty
589 #2 Pippi
den 24. april 2010 09:59
Hei Sveinungs

Takker for all god hjelp du har gitt meg her inne.
Ellers signerer jeg på alt det Frosty skriver, du vil bli savnet.

Lykke til videre.Smile

Mvh
Pippi
3 #3 Starefossen
den 01. mai 2010 17:07
Du vil bli savnet i PHP-Fusion miljøet men jeg sier ikke hade, fordi vi holder kontakten som venner Smile

lykke til videre!
171 #4 espenbg
den 03. mai 2010 18:09
Hadde internett hatt den utviklingen jeg hadde håpet på, så hadde jeg spandert en øl eller ti med deg over weben, Sveinungs!

Jeg er nok en av de som har mast og stilt umulige spørsmål. Setter stor pris på den utrolige supporten jeg har fått fra deg (og andre!). Denne siden er helt utrolig bra, spesielt supporten. Håper og tror at den ikke forsvinner med deg.

Lykke til videre, Sveinungs!
246 #5 quiki
den 12. mai 2010 08:36
Takker for flott support Sveinungs, du har vært god! Blir synd å miste deg.

Jeg ønsker selv å bidra mer på siden, og håper jeg kan bli en av administratorene, da jeg har mange gode ideer for å få litt liv på sakene igjen!
Skriv kommentar
Vennligst logg inn for å skrive kommentarer.
Logg inn
Brukernavn

PassordHar du glemt passordet?
Spør om et nytt ved å klikke her.
Shoutbox
You must login to post a message.

14/02/2016 20:19
Usj ja, alt for stille Sad

30/01/2016 18:19
Veeeeeeeeeldig stille her

26/01/2016 10:23
Er vist noen som har satt i gang med oversettelse sies det

15/01/2015 20:36
Kommer det en norsk versjon er v9?

05/01/2015 00:22
Tiden går ja. Vi venter vel nå mest på siste versjon Smile

Donasjon
Betal med Paypal NOK

8,357,258 Unike besøk